KUNTAKOHTAINEN UNELMATLIIKKELLE.FI-SIVUSTO


Liikettä kuntalaisiin

Kuntakohtainen unelmatliikkelle.fi-sivusto aktivoi ja rohkaisee liikkumaan. Se koostaa alueesi liikuntatapahtumat, uutiset, kokeilut ja toimijat samaan paikkaan, liikkujien helposti löydettäväksi. Sivusto toimii foorumina, joka kannustaa asukkaita, seuroja ja alueen muita liikuntatoimijoita ilmoittamaan tapahtumistaan ja tuottamaan sisältöä. Kunta voi hyödyntää sivustoa mm. eri liikuntatoimijoiden verkottamiseen, uutisointiin ja markkinointiin. 

Vaivaton ylläpito

Tilatessasi kuntakohtaisen unelmatliikkelle.fi -palvelun saat käyttöösi selkeät ylläpitäjän työkalut, joiden käytön oppii käden käänteessä. Voit luoda kunnallesi 1-3 ylläpitäjän käyttäjätunnusta, joiden haltijat voivat hallinnoida ja editoida kätevästi asukkaiden, seurojen ja muiden toimijoiden palveluun syöttämiä tietoja.


 

VALTAKUNNALLINEN SIVUSTO

Maanlaajuista näkyvyyttä kunnallesi

VALO:n ylläpitämä, valtakunnallinen unelmatliikkelle.fi-sivusto tuo kuntakohtaiset uutiset, ideat ja tapahtumat koko Suomen tietoisuuteen. Se kokoaa yhteen kuntakohtaiset tapahtumat, uutiset, urheiluseurat, ideatorin ajatukset ja sosiaalisen median uutisvirrat . Käyttäjä löytää liikettä lisäävät tapahtumat ympäri Suomen kätevän karttaominaisuuden avulla.

Tutustu valtakunnalliseen unelmatliikkelle.fi-palveluun