Lisäpalveluiden tilauslomake

Tällä lomakkeella voitte tehdä tilauksen lisäpalveluista, joita unelmatliikkeelle.fi -sivustolle on tarjolla. Lisäpalveluiden hinnat on esitetty hinnasto-sivustolla.

Jos haluatte oman rekisteröimänne verkko-osoitteen, niin tilausvahvistuksen yhteydessä tilaajalle toimitetaan ip-osoite, johon domainin verkkoliikenne tulee ohjata (kunta hoitaa tarvittavat domainohjaukset ja niistä syntyvät kustannukset itse).
Anna henkilön/henkilöiden etu- ja sukunimi, sähköpostiosoite (jokaiselle käyttäjätunnukselle annettava eri sähköpostiosoite) sekä puhelinnumero. Käyttäjätunnukset toimitetaan suoraan henkilön omaan sähköpostiosoitteeseen.
Anna muutettavan käyttäjätunnuksen nimi, sähköpostiosoite sekä kerro, mitä ko. käyttäjätunnukselle tehdään (mikäli haluatte vaihtaa käyttäjätunnuksen uudelle käyttäjälle, niin anna henkilön etunimi, sukunimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite)
Kerro mahdollisimman tarkkaan (myös kellonaika, jolloin tiedot on poistettu), mitä tietoja sivustola on vahingossa poistettu.

Lisäpalveluiden tilaajan tiedot