Haluatteko kuntanne julkaisujärjestelmästänne "enemmän irti"?

Kuntakohtaiselle yhteisöpalvelun julkaisujärjestelmälle voidaan toteuttaa kuntakohtaista räätälöintiä sekä ulkoasuun että toiminnallisuuksiin. Kunnan käyttöön on mahdollista ohjelmoida mm. omia html-koodattuja sivupohjia, joilla voidaan toteuttaa tarvittaessa täysin omannäköinen ulkoasu esimerkiksi tapahtumamarkkinointiin tai kampanjakäyttöön. Räätälöidyt sivupohjat voidaan ottaa käyttöön halutuilla alasivuilla, jolloin pääsivusto toimii edelleen täysin unelmatliikkeelle.fi -ulkoasun mukaisesti, mutta halutuille alasivuilla voidaan ottaa käyttöön poikkeava sivuston ulkoasu.

Sivupohjien kuntakohtaiset layout-muutokset, räätälöidyt kuntakohtaiset toiminnallisuudet tai muut kuntasivustolle tehtävät lisätyöt hinnoitellaan aina erikseen ennen työn toteutusta. Työn toteutus aloitetaan vasta sen jälkeen, kun tilaaja on hyväksynyt työn kustannusarvion.

Anna verkko-osoite, jonka sivustoa yhteydenotto koskee (esim. kuntanimi.unelmatliikkeelle.fi tai oma domain)
Kerro millaista räätälöintiä sivustollenne toivoisitte? Haluatteko yksilöllisen sivupohjan esimerkiksi kampanja- tai tapahtumamarkkinointia varten? Haluatteko kuntasivuille räätälöityjä toiminnallisuuksi?

Yhteystiedot

Roskapostin välttämiseksi kirjoita kuvassa näkyvät kirjaimet (huomioi isot ja pienet kirjaimet)