Paikkakuntasivusto on edullinen

Paikkakuntasivustossa maksetaan vain paikallinen lisä – yhteisöpalvelun pohja on valtakunnallisessa sivustossa, jonka kustannukset Valo on kattanut. Paikkakuntasivuston hinta on 31.12.2017 saakka vakio eli mitä nopeammin sivuston otatte käyttöön, sitä enemmän siitä hyödytte ilman lisäkustannuksia. Yhteisöpalvelu on hinnoiteltu kunnan asukasluvun mukaisesti. Näin kuntakohtaiset kustannukset ovat tasapuolisia suhteessa kuntakohtaisen yhteisöpalvelun kokonaiskäyttäjämäärään.

Yhteisöpalvelusivuston hinta sisältää järjestelmän käyttöoikeuden 31.12.2017 saakka. Yhteisöpalvelun käyttö jatkuu sopimuskauden jälkeen 58 € / kk, mikä laskutetaan etukäteen 12 kk:n jaksoissa ennen palvelun uusiutumista. Sopimus voidaan irtisanoa kolme kuukautta ennen sopimuskauden päättymistä.

Kaikki hinnat alv 0%. Hintoihin lisätään laskutushetkellä voimassaoleva arvonlisävero.

Lisäpalvelut

unelmatliikkeelle.fi -sivuston lisäpalvelut ja niiden hinnat:

Oman verkko-osoitteen kytkeminen järjestelmään yhteisöpalvelutilauksen yhteydessä 180 €

Yhteisöpalvelun tilaukseen sisältyy verkko-osoite muodossa kuntanimi.unelmatliikkeelle.fi. Mikäli kuntanne haluaa käyttää eri verkko-osoitetta, voidaan järjestelmän antama osoite korvata haluamallanne verkko-osoitteella. Hinta on laskettu asiakkaan omistamalle ja rekisteröidylle domain-osoitteelle, eikä se pidä sisällään mahdollista domain-osoitteen rekisteröintiä ja siitä koituvia kuluja. Mahdolliset domainrekisteröinnit hinnoitellaan tarvittaessa erikseen. Tilaus tehdään yhteisöpalvelun tilauslomakkeella samalla, kun yhteisöpalvelu tilataan kunnan käyttöön.

Oman verkko-osoitteen kytkeminen järjestelmään jo käytössä olevalle yhteisöpalvelulle 280 €

Yhteisöpalvelun tilaukseen sisältyy verkko-osoite muodossa kuntanimi.unelmatliikkeelle.fi. Mikäli kuntanne haluaa käyttää eri verkko-osoitetta, voidaan järjestelmän antama osoite korvata haluamallanne verkko-osoitteella.  Tämä muutos voidaan tehdä myös myöhemmin jo käytössänne olevalle yhteisöpalvelulle. Hinta on laskettu asiakkaan omistamalle ja rekisteröidylle domain-osoitteelle, eikä se pidä sisällään mahdollista domain-osoitteen rekisteröintiä ja siitä koituvia kuluja. Mahdolliset domainrekisteröinnit hinnoitellaan tarvittaessa erikseen. Tilaus tehdään lisäpalveluiden tilauslomakkeella.

Lisäkäyttäjätunnusten aktivointi 30 € / käyttäjätunnus

Yhteisöpalvelun tilaukseen sisältyy kolmen käyttäjätunnuksen aktivointi. Lisäkäyttäjätunnusten aktivoinnin laskutus tapahtuu käyttäen yhteisöpalvelun tilauksen yhtydessä annettuja tietoja, ellei tilaaja ole ilmoittanut muuta laskutusosoitetta.

Tilaus tehdään lisäpalveluiden tilauslomakkeella.

Käyttäjätunnusten muutokset 30 € / käyttäjätunnus

Mahdollisten käyttäjätunnusten muutokset (esimerkiksi tunnusten lopetus, aktivointi toiselle nimelle, kadonneen tunnuksen lopetus ja uudelleen aktivointi) laskutetaan yhteisöpalvelun tilauksen yhteydessä annettuun osoitteeseen ellei muuta laskutusosoitetta ole käyttäjätunnusmuutostilauksen yhteydessä ilmoitettu. Tilaus tehdään lisäpalveluiden tilauslomakkeella.

Käyttäjän poistamien tietojen palautus yhteisöpalvelujärjestelmän varmuuskopiosta tai mahdollisesti palvelinvälimuisissa olevaan versioon 420 € / palautuskerta

Mikäli käyttäjä tuhoaa sisältöjä yhteisöpalvelusta on ne useimmiten mahdollista palauttaa, mikäli käyttäjä ottaa välittömästi yhteyttä palvelupyyntölomakkeella ja palautustyö voidaan ottaa kiireellisenä käsittelyyn. Useimmat tiedot on mahdollista palauttaa vähintään edelliseen varmuuskopioversioon saakka (varmuuskopiointi tehdään kerran vuorokaudessa), joten palautus onnistuu edellisen päivän sisältöversioon. Tilaus tehdään lisäpalveluiden tilauslomakkeella.

Kaikki hinnat alv 0%. Hintoihin lisätään laskutushetkellä voimassaoleva arvonlisävero.